Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Geitenboerderij Van Dorp internet verkopen. WWW.VANDORPGEITENKAAS.NL

ARTIKEL 1

Toepassing

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle handelingen, waarbij GEITENBOERDERIJ VAN DORP als internet-leverancier van producten optreedt.

ARTIKEL 2

Productinformatie en prijzen 

Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief het geldende BTW-tarief. Alle afbeeldingen, gewichten, afmetingen, kleuren etc. zijn zo goed als mogelijk is weergegeven.

ARTIKEL 3

Verwerking

Na het plaatsen van een bestelling op onze site, worden uw bestelling en ordernummer getoond, daarna kunt u al uw gegevens invullen, waarna u het totaalbedrag kunt betalen via Ideal of overboeking.
De verwerking van uw order wordt in behandeling gezet zodra de betaling bij onze administratie is geregistreerd. Het verschuldigde bedrag moet overgemaakt worden op rekeningnummer 38.81.25.020 ten name van GEITENBOERDERIJ VAN DORP te HILLEGOM met vermelding van het ordernummer.

ARTIKEL 4

Verzending, levering, levertijd

GEITENBOERDERIJ VAN DORP is niet aansprakelijk voor het zoekraken van poststukken en pakketten tijdens de verzending. De verzending van de bestelling vindt plaats binnen 48 uur na ontvangst van de betaling. In geval de artikel(en) niet op voorraad zijn, wordt u zo spoedig mogelijk ingelicht.

ARTIKEL 5

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen van GEITENBOERDERIJ VAN DORP internet verkopen / WWW.GEITENBOERDERIJVANDORP.NL zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Indien per abuis of door technische omstandigheden foutieve prijzen worden vermeld, vallen hieraan geen rechten te ontlenen.

ARTIKEL 6

Retour sturen

Mocht een besteld product bacteriologische smaakafwijkingen vertonen, dan is de klant gerechtigd het product binnen 7 dagen na ontvangst in de originele staat en deugdelijk verpakt en gefrankeerd terug te sturen naar GEITENBOERDERIJ VAN DORP, Ambachtstraat 11, 2181 RC Hillegom, waarna een beoordeling plaatsvindt.
De producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.
U moet wel vooraf een e-mail zenden om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Het aankoopbedrag en de door u betaalde porto wordt, nadat een bacteriologisch onderzoek heeft plaatsgevonden en positief blijkt te zijn bevonden, binnen 7 dagen op uw bank- of girorekening gestort. Ongefrankeerde retourzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.

ARTIKEL 7

Privacy

Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van de bestelling. Wij zullen nooit zonder toestemming uw persoonsgegevens aan derden verstrekken.

ARTIKEL 8

Disclaimer

Wij besteden uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van onze berichten. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij kunnen daar geen aansprakelijkheid voor aanvaarden.

ARTIKEL 9

Overige bepalingen

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden.

ARTIKEL 10

Contact

Voor eventuele vragen of opmerkingen : info@vandorpgeitenkaas.nl